home
computers
wireless
netwerken
internet
satelliet
aanbiedingen
contact
 
 
 

 

Acer TravelMate 5740ZG

De 15.6-inch Acer TravelMate 5740ZG-P603G32Mn is ontworpen voor de moderne zakelijke gebruiker. Het apparaat is voorzien van een Intel Pentium P6000-processor en een uitstekende grafische oplossing, en levert prima prestaties. Deze krachtige notebook biedt vele mogelijkheden voor draadloze verbindingen en diverse beveiligingsvoorzieningen, zodat u altijd probleemloos kunt werken.

Krachtige, energiezuinige prestaties
De Acer TravelMate 5740ZG-P603G32Mn maakt gebruik van de Intel Pentium P6000-processor om uw multitasking te versnellen en productiviteit te verhogen. ATI Mobility Radeon HD 5470-weergave maakt elke presentatie een feest voor het oog. Deze notebook is voorzien van Acer ePower Management, beschikt over een beeldscherm met led-achtergrondverlichting en voldoet aan de eisen van ENERGY STAR®, waarmee het energieverbruik wordt verminderd en de batterijduur verlengd tot wel 4,5 uur.

Naadloze communicatie
Blijf altijd in contact met uw zakelijke netwerk dankzij de Wi-Fi CERTIFIED™ draadloze connectiviteit. En wanneer u op kantoor via de kabel op het netwerk bent aangesloten, zorgt gigabit ethernet ervoor dat u razendsnel kunt werken. Met Bluetooth® 2.1+EDR (optioneel) maakt u bovendien eenvoudig draadloos verbinding met uw mobiele apparaten, zodat u snel bestanden kunt delen en synchroniseren. En natuurlijk kunt u met de Acer CrystalEye-webcam en Video Conference Manager real-time vergaderingen houden in high definition.

Proactieve beveiliging
Het beveiligen en maken van back-ups van uw vertrouwelijke gegevens heeft natuurlijk de allerhoogste prioriteit. De Acer TravelMate 5740ZG-P603G32Mn maakt deze taken wel heel eenvoudig met Acer Backup Manager, een complete oplossing voor geplande systeemback-ups, ruimtebesparende compressie en codering van gegevens. Bovendien voorkomt een systeemwachtwoord onbevoegde toegang en zijn uw fysieke en intellectuele eigendommen beschermd tegen diefstal met een Kensington-slot en antidiefstaltechnologie.

Eenvoudige beheerbaarheid, vertrouwde betrouwbaarheid
De Acer TravelMate 5740ZG-P603G32Mn heeft een strak en simplistisch ontwerp dat zorgt voor eenvoudig beheer. De duurzame constructie garandeert langdurig en betrouwbaar gebruik. Alle voorzieningen en onderdelen van de behuizing zijn uitgebreid getest om te controleren of ze voldoen aan strenge standaarden, zodat u zorgeloos klaar bent voor het succes – nu én in de toekomst.

Processor Merk  Intel
Processor Familie  Pentium Dual-Core
Processor type  P6000
Snelheid  1.86 GHz
Geheugen  3072 MB
Type geheugen  DDR3
Harddisk grootte  320 GB
Scherm grootte  15.6 inch
LED Scherm  Ja
Mat scherm  Nee
Resolutie  1366x768 px
Grafische kaart  ATI Mobility Radeon
Type grafische kaart  HD5470
USB 3.0  Nee
HDMI  Ja
DisplayPort  Nee
Optische Drive  DVD±RW DL
Besturingssysteem  Windows 7 Home Premium
64-bits Besturingssysteem  Nee
Gewicht  2.6 Kg


 

Nu voor maar € 569,-

Inclusief BTW

 
 
Graaf Reinaldweg 12a - 4175 LN Haaften - Tel: 0418-581091 - Fax: 0418-582748 - Email: info@wigmans.nl